Actyva Volume E Corposita Shampoo - Šampón pre objem vlasov

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Actyva Volume E Corposita Shampoo - Šampón pre objem vlasov
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
1000 ml
Skladom i

Popis produktu

Actyva Volume E Corposita Shampoo - Šampón pre objem vlasov

Mnoho z nás túži po plných, objemných vlasoch, ktoré žiaria zdravím a vitalitou. S Kemon Actyva Volume E Corposite Shampoo máte tú možnosť dosiahnuť práve takéto výsledky. Tento revolučný šampón je špeciálne navrhnutý, aby poskytol vašim vlasom ten dokonalý objem bez toho, aby bol potrebný kompromis v oblasti výživy a starostlivosti. S jeho špeciálnymi aktívnymi látkami a vzorcom pre hĺbkovú starostlivosť môžete očakávať nielen viditeľne plnšie vlasy, ale aj vlasy zdravšie od korienkov až po končeky.

Účinky:
Maximálny objem: Špeciálne zloženie šampónu vdýchne do vašich vlasov nový život a dodá im neuveriteľný objem.
Hĺbková výživa: Aktívne zložky prenikajú hlboko do vlasového vlákna, poskytujúc vám také silné, zdravé vlasy od korienkov až po končeky.
Lesk a vitalita: Vlasy získavajú späť svoj prirodzený lesk, stávajú sa pružnejšími a zdravo vyzerajúcimi.
Ochrana: Ochranné zložky v šampóne pomáhajú chrániť vlasy pred vonkajšími vplyvmi, ako je znečistenie, slnečné žiarenie a teplotné zmeny.

Vhodný pre:
Tento šampón je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí túžia po plných, objemných vlasoch. Či už máte jemné, normálne alebo hrubé vlasy, Kemon Actyva Volume E Corposite Shampoo je navrhnutý tak, aby zodpovedal vašim špecifickým potrebám a poskytoval vám tú najlepšiu starostlivosť.

Použitie:
Naneste potrebné množstvo šampónu na mokré vlasy. Masírujte do peny, sústreďte sa predovšetkým na korienky a pokožku hlavy. Po masáži dôkladne opláchnite teplou vodou. Pre najlepšie výsledky a komplexnú starostlivosť odporúčame nasledovať použitím Kemon Actyva Volume E Corposita Conditioner.

Kemon Actyva Volume E Corposita Shampoo nie je iba ďalším šampónom na objem na trhu. Je to výsledok starostlivého výskumu a inovácie v oblasti starostlivosti o vlasy. Ponúka dokonalú kombináciu výživy, ochrany a objemu, ktorý trvá. Pokiaľ hľadáte šampón, ktorý skutočne dodá vašim vlasom to, čo sľubuje, vaše hľadanie končí tu. Dodajte svojim vlasom zdravie, vitalitu a objem, ktorý si zaslúži, s Kemon Actyva Volume E Corposita Shampoo.