Enzymatický peeling Réponse Délicate (Sensi Biotic -Peel)

Recenzie

4.5/ 5

Obrázky

Enzymatický peeling Réponse Délicate (Sensi Biotic -Peel)
Nákupný klub
PredajParfumov.sk
Akcia
Akcie a zľavy k tomuto produktu
0 EUR
Za dopravu pri nákupe
nad 100 EUR
50 ml
Skladom i Doprava 0 €

Popis produktu

KĽÚČOVÉ INGREDIENCIE:
* Výťažok z piestikov šafranu
Šafran siaty (lat. Crocus sativus) sa pestuje vo francúzskom regióne Limousin. Kvitne na jeseň a jeho piestiky sa zbierajú ručne skoro ráno po rozvinutí kvetov. Najznámejší je ako korenie v gastronómii, ale teraz sa začína uplatňovať aj ako mocná aktívna látka v kozmetike cenená pre svoje upokojujúce a protizápalové účinky. Výrazne obnovuje a posilňuje funkciu pokožky čoby prirodzenej bariéry voči vonkajším negatívnym vplyvom a chráni ju aj pred oxidáciou.
* Extrakt z lipových kvetov pestovaných v Provence významne upokojuje a zjemňuje, preto sa javí ako ideálny pre starostlivosť o citlivú pleť so sklonmi k zapáleniu a podráždeniu.
* Esenciálne vosk z pomarančových kvetov preslávila v 17. storočí Anna-Marie Orsini, kňažná z braccio a vojvodkyňa z Neroli, ktorá svojím služobným nariadila prekladať všetko svoje oblečenie pomarančovými kvetmi a tiež je pridávať do jej kúpeľov. Neroli esencia je dodnes známa celým radom pozitívnych účinkov - dokáže pokožku efektívne zjemňovať, osviežovať a tiež spevňovať. Taktiež prispieva k hydratácii a regenerácii. Pôsobí ako účinný antioxidant a preslávila tiež ako "antistresová" kvetina


Použitie:
Aplikujte raz týždenne na celú tvár i krk, okrem okolia očí a pier. Nechajte 5 minút pôsobiť a potom odstráňte zvyšky vlažnou vodou. Dokončite ošetrenie spŕškou pleťové vody Sensi Essence.

Ďalšie produkty z radu Réponse Délicate:

Réponse Délicate Sensiflora Cream - Krém pre citlivú pleť
Doprava 0 €

Matis

Réponse Délicate Sensiflora Cream - Krém pre citlivú pleť

50 ml za 46.8 €